• تاریخ انتشار : 1399/08/02 - 12:37
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

ثبت نام اولیه کارکنان دانشگاه جهت ارائه تسهیلات خرید مسکن بهشتی آغاز شد

ثبت نام اولیه کارکنان دانشگاه جهت ارائه تسهیلات خرید مسکن بهشتی آغاز شد

مدیریت امور رفاهی دانشگاه برای نخستین بار تسهیلات خرید مسکن را ویژه دانشگاهیان ارائه می دهد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از مدیریت امور رفاهی، براساس مکاتبات و پیگیری های متعدد صورت گرفته از جانب مسئولان ارشد دانشگاه با مسئولین ذیربط در اداره کل راه و شهرسازی استان، چند قطعه زمین در اطراف شهر تهران جهت کاربری ساخت مسکن به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تخصیص یافت.

اقدامات اولیه واگذاری زمین در مراحل اولیه اطلاع رسانی است، به همین منظور کلیه همکاران دانشگاه که دارای شرایط اختصاصی ذیل الذکر هستند، می توانند با مراجعه به رابطین رفاهی مرکز خود و تکمیل فرم اطلاعات مورد نظر، بدون پرداخت هیچ گونه وجهی نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

گفتنی است ثبت نام صورت گرفته به منزله پیش ثبت نام و نام نویسی اولیه بوده و هیچ قطعیتی برای تخصیص مسکن به افراد ثبت نامی پیش از بررسی نهایی وجود ندارد.

همچنین در حال حاضر هیچ محدودیتی در نام نویسی وجود ندارد، از این رو مهلت ثبت نام اولیه تا 3 آبان ماه 1399 بوده و پس از آن، اطلاع رسانی های بعدی به افراد واجد شرایط اعلام می شود.

مشخصات افراد واجد شرایط

• متقاضی و افراد تحت تکفل، فاقد زمین مسکونی یا واحد مسکونی (از  01/01/1384 به بعد) بوده و از تاریخ 22/11/1357 از هیچ یک از امکانات نهادهای عمومی غیردولتی مربوط به تأمین مسکن شامل زمین، واحد مسکونی و یا تسهیلات یارانه ای خرید و یا ساخت واحد مسکونی استفاده نکرده باشد. به عبارتی سبز بودن فرم «ج» در استعلام از سامانه مربوطه (موضوع ماده یک آیین نامه اجرایی قانون ساماندهی عرضه و تأمین مسکن)

• متقاضی متأهل و یا سرپرست خانوار باشد

• زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل 35 سال سن