• تاریخ انتشار : 1398/09/07 - 15:44

جلسه آموزشی سامانه نوبت دهی با حضور نمایندگان بیمارستان های تابعه دانشگاه برگزار شد

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در استان تهران سامانه یکپارچه نوبت دهی الکترونیکی را با هدف افزایش رضایتمندی بیماران از نحوه ارائه خدمات درمانی در بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه راه اندازی کرد. معاونت درمان دانشگاه بعنوان متولی در اجرای این سامانه اقدامات لازم را از سال 95 اغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، جلسه آموزشی سامانه نوبت دهی در راستای آموزش امکانات و قابلیت های جدید سامانه توسط مدیریت اقتصاد و آمار معاونت درمان در تالار سپید دانشکده مدیریت و آموزش پزشکی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که  مسئولین فناوری اطلاعات (IT) و پذیرش بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه حضور داشتند، بصورت عملی و کارگاهی مدیر عامل و مدیر فنی شرکت طراح و راه اندازی سامانه مذکور درخصوص نحوه کار با سامانه و امکانات جدید آن آموزش های لازم را ارائه کرد.

گفتنی است امکان نظرسنجی از بیماران، امکان دسته بندی اولویت های نوبت برای انواع بیماران، قابلیت گزارش دهی به مدیران ارشد بیمارستان، اخذ نوبت قطعی، کنسل نوبت و ارسال توصیه های پزشکی و فیلم های آموزشی در تخصص های مختلف از جمله مزیت های سیستم نوبت دهی الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

از طریق آدرس الکترونیکی http://nobat.sbmu.ac.ir/میتوانید از خدمات سامانه نوبت دهی الکترونیکی دانشگاه بهره مند شوید.