• تاریخ انتشار : 1394/09/16 - 12:51

جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با محوریت بیمه ها

جلسه ستاد طرح تحول نظام سلامت با محوریت موضوع بیمه ها در ستاد طرح تحول نظام سلامت استان تهران برگزار شد.

جلسه ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران با محوریت بیمه ها

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه ستاد طرح تحول نظام سلامت با محوریت موضوع بیمه ها در صبح روز سه شنبه 3 آذرماه در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

در این نشست که معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران و علوم توانبخشی و بهزیستی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران، مدیرکل درمان تامین اجتماعی، مدیرکل سازمان انتقال خون تهران، مدیر کل بیمه سلامت ایران و دیگر مدیران ستادی طرح تحول نظام سلامت در پایتخت حضور داشتند.

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر ستاد طرح تحول نظام سلامت استان تهران با بیان برخی از مشکلات در نحوه بررسی اسناد پزشکی، گفت: نظام سلامت کشور، نظام پویایی است که لازم است بطور مستمر خدمات ارائه شده مورد بررسی قرار گرفته و خدمات منسوخ شده حذف و مورد بازبینی قرار گیرند.

در این جلسه پیرامون مباحث عدم پرداخت 2Kبه پزشکان متخصص، تعیین اندیکاسیون ها سزارین، عدم اجرای بسته خدمتی بیماران صعب العلاج طرح تحول، تعرفه های خدمات انتقال خون و بیماران مجرم و متهم بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است در این جلسه عنوان شد که بیماران افاغنه یی که کارت اقدامت دارند، میتوانند از خدمات دفترچه خدمات درمانی بهره مند گردند، همچنین میتوانند از خدمات دفترچه بیماری های خاص نیز بهره مند شوند.