• تاریخ انتشار : 1393/04/03 - 10:06

جلسه کلیات بازدید اورژانس و تریاژ بیمارستانی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان؛ جلسه کلیات بازدید اورژانس و تریاژ بیمارستان با حضور بازرسان معاونت در روز شنبه مورخ 31/3/93 در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

جلسه کلیات بازدید اورژانس و تریاژ بیمارستانی در معاونت درمان برگزار شد

در این جلسه آقای بهادرخان کارشناس مسئول اداره ارزشیابی و خانم افجه کارشناس مسئول واحد شکایات به توضیح موارد کلیدی مورد نیاز بازرسان به ویژه در موارد آشنایی با مفاهیم تریاژ ESI، آشنایی با دستورالعمل های اجرایی سیستم تریاژ شامل فرم جدید تریاژ و فرم پایش تریاژ و استانداردهای فضای فیزیکی تریاژ پرداختند.

در پایان جلسه به سوالات بازرسان درخصوص مشکلات و ابهامات پیش آمده در بازدیدها پاسخ داده شد.