• تاریخ انتشار : 1396/04/28 - 14:49

حضور سرزده کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه

کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از اول تیرماه لغایت 28 تیرماه از مراکز درمانی و بیمارستانی، پایگاه های اورژانس 115 و موسسه آمبولانس خصوصی بازدیدهای سرزده بعمل آوردند

حضور سرزده کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از اول تیرماه لغایت 28 تیرماه از  مراکز درمانی و بیمارستانی، پایگاه های اورژانس 115 و موسسه آمبولانس خصوصی بازدیدهای سرزده بعمل آوردند.

به منظور بررسی روند خدمت رسانی بیمارستان های تابعه دانشگاه 18 مورد بازدید نظارتی شبانه توسط کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های دانشگاه انجام شد؛ که در این بازدیدها وضعیت خدمت رسانی در بخش های اورژانس و ویژه بیمارستان ها، پایگاه های اورژانس 115 و آمبولانس خصوصی مورد بررسی قرار می گیرد.

همچنین کارشناسان مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان نیز در طول مدت یاد شده در قالب بازدیدهای عملکردی از بیمارستان های شهداء تجریش، آیت ا.. طالقانی، لقمان حکیم، مسیح دانشوری، پاسارگاد، آراد، سیدالشهداء ( دوبار مراجعه )، رضاعی، ایرانمهر، نیکان، مهراد ( دو بار مراجعه) و شهید لواسانی بازدید کردند.

در بازدیدهای مرکز مدیریت حوادث وضعیت حضور پزشکان متخصص مقیم، رضایتمندی بیماران از خدمات ارایه شده کلینیکی و پاراکلینیکی و نیز سایر بخش های بیمارستانی در مراکز درمانی، بررسی تجهیزات پزشکی، بررسی اعزام ها وانتقال مصدومین، بررسی آماده بکار بودن خودروهای اورژانس در پایگاه های اورژانس 115، بررسی میزان دریافتی و انتقال بیماران و حضور مسئول فنی در موسسات آمبولانس خصوصی توسط کارشناسان رسیدگی می شود.

در بازدیدهای عملکردی کارشناسان با حضور در کلیه بخش های بیمارستانی کلیه فرایندهای خدمت رسانی به بیماران و وضعیت حضور پزشکان و تجهیزات پزشکی در قالب چک لیست های مدون مورد بررسی قرار می دهند.

گفتنی است در راستای نظارت بر عملکرد همکاران بیمارستان ها خصوصا در بخش اورژانس و نظارت نزدیک بر روند خدمت رسانی به بیماران، گفتگوی رو در رو با بیماران و شنیدن مشکلات آنان انجام شد.