• تاریخ انتشار : 1397/04/02 - 07:32
در سومین یادواره راست قامتان جاودانه تاریخ:

خانه موزه شهید بهشتی پنجم تیرماه میزبان دانشگاه می شود

سومین یادواره گرامیداشت یاد و خاطره آیت ا... شهید بهشتی و یاران صدیق ایشان با عنوان "راست قامتان جاودانه تاریخ"پنجم تیرماه در محل خانه موزه این شهید بزرگوار برگزار می شود

خانه موزه شهید بهشتی پنجم تیرماه میزبان دانشگاه می شود

معاونت درمان: سومین یادواره گرامیداشت یاد و خاطره آیت ا... شهید بهشتی و یاران صدیق ایشان با عنوان "راست قامتان جاودانه تاریخ"پنجم تیرماه  از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در محل خانه موزه این شهید بزرگوار  برگزار می شود.

این مراسم به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با حضور مسئولان دانشگاه، خانواده شهید دکتر بهشتی، بازماندگان واقعه هفتم تیر ماه و  مسئولان دانشگاههای پایتخت برگزار خواهد شد.

گفتنی است خانه موزه شهید بهشتی برای دومین سال متوالی میزبان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد.

نشانی :  خیابان دکتر شریعتی، ابتدای خیابان ظفر، خیابان صبر، خیابان مطهری، کوچه شهید بهشتی، پلاک 12، خانه موزه شهید بهشتی