• تاریخ انتشار : 1398/09/09 - 08:44
با حکم معاون درمان دانشگاه :

داریوش صمدی بعنوان رئیس اداره نظارت بر موسسات پزشکی منصوب شد

در حکمی از سوی دكتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، داریوش صمدی بعنوان رئیس اداره نظارت بر موسسات پرتو پزشکی حوزه معاونت درمان دانشگاه منصوب شد

داریوش صمدی بعنوان رئیس اداره نظارت بر موسسات پزشکی منصوب شد

روابط عمومی معاونت درمان:  در حکمی از سوی دكتر سیدهادی میرهاشمی معاون درمان دانشگاه، داریوش صمدی بعنوان رئیس اداره نظارت بر موسسات پرتو پزشکی حوزه معاونت درمان دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای داریوش صمدی

باسلام و احترام

باعنایت به تعهد وسوابق ارزشمند جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان رئیس اداره  نظارت برموسسات پرتو پزشکی این معاونت منصوب می گردید.

امید است با استعانت از ایزد منان تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) در چهارچوب قوانین ومقررات، به منظور پیشبرد اهداف و امور مربوطه موفق و موید باشید. توفیق روز افزون شما را ازدرگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر سید هادی میرهاشمی

معاون درمان دانشگاه