• تاریخ انتشار : 1397/04/03 - 15:05

دوره آموزشی تکنیک های مشاوره در مددکاری اجتماعی برگزار شد

دوره آموزشی تکنیک های مشاوره در مددکاری اجتماعی برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دوره آموزشی تکنیک های مشاوره در مددکاری اجتماعی با حضور دکتر مسعود جوادی رئیس اداره امور بیماری ها و مددکاری اجتماعی معاونت درمان برگزار شد.

دوره مذکور با حضور خانم میرباقری مسئول مددکاری اجتماعی معاونت درمان، خانم صالحیان سرپرست اداره سازمان های مردم نهاد معاونت بهداشت و مسئولین واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان های خصوصی و دولتی دانشگاه در روزهای چهارشنبه 30 خرداد ماه و شنبه 2 تیرماه تشکیل شد.

دکتر جوادی با تشریح وضعیت فعلی ابلاغ فرم های ارزیابی خدمات تخصصی مددکاران اجتماعی، یادآور شد:  بازدید و ارزیابی از واحد های مددکاری و اورژانس مراکزی که دارای مددکار اورژانس هستند ادامه دارد.

وی با اشاره به بیان مشکلات مددکاران در نحوه پرداخت های مالی، بر پیگیری مداوم و جدی تر این اداره با همکاری بیمارستان ها برای دریافت اعتبارات لازم از دانشگاه به بیمارستان ها قول مساعد داد.

میرباقری نیز در ادامه گفت: رایزنی های لازم با اداره آمار و مدارک پزشکی معاونت و وزارت بهداشت برای قرارگیری فرم های ابلاغی مددکاری در پرونده بیماران و همکاری های هدفمندتر با خیرین حوزه سلامت انجام شده است. که پس از دریافت نتیجه اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.

سپس خانم صالحیان  و اسماعیل راشدی مسئول واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان آیت اله طالقانی به ترتیب پیرامون اهداف و فعالیت های برنامه عملیاتی در زمینه امور خیرین و موارد منجر به  کسب امتیاز دانشگاه و یکسان سازی نحوه اجرای فرم های ابلاغی پروتکل های شش گانه خدمالت پایه مددکاری اجتماعی مطالبی را بیان کردند.

در ادامه با ارائه گزارشی از چگونگی عملکرد مراکز با فرم های استاندارد پروتکل و موارد حائز اهمیت برای دانشگاه و وزارت بهداشت در پایش برنامه توسط خانم میرباقری، به سوالات و مشکلات مددکاران پاسخ های لازم ارائه شد.

در خاتمه مقرر شد جلسه ای با حضور مسئولین مددکاری و مشارکت های مردمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای رفع مشکلات اجرای دستورالعمل ها برگزار شود.