• تاریخ انتشار : 1398/10/23 - 13:09
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

دوره آموزشی مدیریت بحران و حوادث شیمیایی به همت مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه برگزار شد

دوره آموزشی مدیریت بحران وحوادث شیمیایی(CBRNE) به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دوره آموزشی مدیریت بحران وحوادث شیمیایی(CBRNE)به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد.

دوره آموزشی مذکور با هدف آمادگی بیمارستان ها در حوادث شیمیایی و حضور دبیران و کارشناسان مدیریت خطر حوادث و بلایا و پدافند غیرعامل بیمارستان های تابعه، شبکه های بهداشت و درمان و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه در روز یکشنبه 22دی ماه تشکیل شد.

نحوه مواجهه با مصدومین حوادث شیمیایی براساس سناریوهای محتمل و آلودگی زدایی در صحنه و بیمارستان، تجهیزات حفاظت فردی(PPE)مورد نیاز براساس ماده سمی (آمونیاک و....) و نحوه درمان مسمومین در مراکز درمانی از جمله آموزش های مورد هدف در این دوره بود.

همچنین موضوعات و مسایل پیش رو، انجام هماهنگی های لازم با سازمان های همکار و پشتیبان، نحوه پوشیدن صحیح لباس های حفاظت فردی و اقدامات لازم بر اساس پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت مرور شد. و آمادگی های لازم جهت انجام مانورهای پدافند شیمیایی آموزش داده شد.

لازم به ذکر است دراین جلسه آقای دکتر حسین حسنیان مشاور پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، عضو هئیت علمی دانشگاه و متخصص سم شناسی بیمارستان لقمان حکیم و همکاران بخش اورژانس مسمومین و کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز از جمله شرکت کنندگان در این دوره بودند.