• تاریخ انتشار : 1394/12/15 - 09:07

دوره آموزش پرستاران شاغل در بخش دیالیز در معاونت درمان برگزار شد

دوره آموزش دو روزه پرستاران شاغل در بخش دیالیز با حضور 30 نفر از پرستاران بخش دیالیز در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 11 و 12 اسفند ماه در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل شد.

دوره آموزش پرستاران شاغل در بخش دیالیز در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: دوره آموزش دو روزه پرستاران شاغل در بخش دیالیز با حضور 30 نفر از پرستاران بخش دیالیز در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 11 و 12 اسفند ماه  در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل شد.

این جلسه برای آموزش پرستاران شاغل در بخش های دیالیز که دوره های لازم را نگذرانده اند؛  به همت واحد بیماری های خاص این معاونت برای این پرستاران برگزار شد.

در این دوره پیرامون انواع و خصوصیات صافی ها، محلول های دیالیز و RO، راه های دستیابی عروقی، آنتی کوآگولاسیون، عوارض حین دیالیز، کفایت دیالیز، مراقبت های پرستاری در دیالیز و آنمی مطالبی توسط مدرسین بیان شد.

گفتنی است در این نشست آقایان دکتر طیبی، سباغ، جمالی و خانم رحیم زاده در این دوره بعنوان مدرس در این دوره حضور داشتند.