• تاریخ انتشار : 1400/07/14 - 08:35
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

دوره های آموزش اصول نظارت ویژه کارشناسان نظارتی حوزه درمان دانشگاه برگزار شد

دوره های آموزشی اصول نظارتی ویژه کارشناسان نظارتی حوزه معاونت درمان دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.

دوره های آموزش اصول نظارت ویژه کارشناسان نظارتی حوزه درمان دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوره های آموزشی اصول نظارت بر امور درمان مطبها و اصول نظارت بر امور درمان مطب دندانبزشکی و حرف وابسته با حضور کارشناسان مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان در روزهای 4 و 10 مهرماه تشکیل شد.

سمیه محمدی فر مدرس این دوره پیرامون استانداردهای مطب، فضای فیزیکی، تجهیزات و داروهای اورژانس و اعمال غیرمجاز در مطب و استانداردهای مطب دندانپزشکی،کنترل عفونت مطب دندانپزشکی، استانداردهای لابراتوار پروتز دندانی،کمک دندانپزشک تجربی، بهدار تجربی و دندانساز تجربی و اعمال غیرمجاز در مطب، آموزش های لازم را ارائه کرد.

گفتنی است آموزش های اصول نظارت بر مراکز درمانی به منظور به روزرسانی اطلاعات کارشناسان بصورت سالانه توسط مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان برای کارشناسان نظارتی برگزار می شود.