• تاریخ انتشار : 1403/05/20 - 08:03
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان:

دومین جلسه شورای مدیران در سال جاری برگزار شد.

دومین نشست شورای مدیران معاونت درمان یکشنبه ، 14 مردادماه 1403 برگزار شد

دکتر رضا زندی
دکتر سید محمد اسماعیل فضل هاشمی

دومین نشست شورای مدیران معاونت درمان سال جاری، در روز یکشنبه ۱۴ مرداد ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دومین نشست شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه با حضور دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه، دکتر سیدمحمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی دانشگاه و کلیه مدیران ستادی، پیرامون مسائل مرتبط با حوزه درمان و شاخص‌ ترین برنامه‌ های عملیاتی حوزه درمان در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

با اشاره به این نکته که مرگ مادر و میر مادران به عنوان یکی از شاخص‌های اساسی برنامه توسعه سازمان بهداشت جهانی می‌باشد و جز شاخص‌های برتر نظام سلامت می‌باشد، یکی از مهمترین مباحث مورد بحث در این نشست مرگ و میر مادران در سال ۱۴۰۳ بود.

دکتر رضا زندی نیز بر اهمیت فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در راستای ارتقا ارائه خدمات بالینی اشاره نمود.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان