• تاریخ انتشار : 1401/04/07 - 10:09
به همت مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

دومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی برگزار شد

دومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی (برنامه 724) در سال 1401 با محوریت بررسی چالشهای پیش روی مراکز با حضور مسئولین سه مرکز مجری برنامه در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد

دومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی برگزار شد

دومین کمیته مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی (برنامه  724) در سال 1401 با محوریت بررسی چالشهای پیش روی مراکز با حضور مسئولین سه مرکز مجری برنامه در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این جلسه با حضور دبیر کمیته 724 دانشگاه، پزشکان بخش نورولوژی، طب اورژانس و دبیران کمیته های علمی، مدیر پرستاری معاونت درمان، مدیران پرستاری مراکز و نماینده مرکز فوریت های پیش بیمارستانی مرکز اورژانس تهران در روز دوشنبه 6 تیرماه 1401 تشکیل شد.

در ابتدای جلسه، فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه، ضمن بیان خلاصه ای از عملکرد معاونت درمان در سال های گذشته، آمار مقایسه ای از تعداد پذیرش بیماران و تعداد تزریق داروی آلتپلاز در سه مرکز مجری برنامه در سه سال گذشته ارائه کرد.

سپس دکتر شریفی پور دبیر کمیته علمی برنامه 724 دانشگاه، در خصوص لزوم فعالیت بیشتر مراکز مجری و برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت اجرای بهینه کد 724 و ارتقاء خدمت رسانی به بیماران مبتلا به استروک، نکاتی را بیان کرد.

در خاتمه سایر مدعوین به بیان اهم مشکلات مراکز خویش در اجرای برنامه ها و پیشنهادات جهت رفع چالش های موجود پرداختند.

شایان ذکر است سکته مغزی اولین علت مرگ و دومین علت ناتوانی در کشور است. تعداد موارد مرگ و میر بیماران سکته حاد مغزی در کشور 14 در 100هزار در سال است که 5/1 برابر از متوسط جهانی بالاتر است.

همچنین جهت کاهش ناتوانی و عوارض ناشی از سکته مغزی لازم است سطح اطلاعات عمومی مردم در خصوص آشنایی با علایم استروک و ضرورت انتقال سریع بیماران در زمان طلایی به مراکز 724، افزایش یافته و برنامه های آموزشی در رسانه های همگانی برگزار شود.