• تاریخ انتشار : 1396/10/03 - 22:06
  • بازدید : 2006

رئیس دانشگاه در سوگ درگذشت پدر/ پیام تسلیت و همدردی خانواده دانشگاه با دکتر آقاجانی

معاونت درمان: در پی درگذشت پدر گرامی دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خانواده بزرگ دانشگاه با انتشار پیامی ضمن همدردی با وی برای روح آن مرحوم طلب آمرزش کردند.

متن پیام تسلیت جامعه دانشگاه به این شرح است:

« و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون »

استاد ارجمند جناب آقای دکتر محمد آقاجانی

با دلی آکنده از اندوه مصیبت درگذشت ابوی گرامی، پدری فداکار و سختکوش را به حضرتعالی تسلیت و تعزیت عرض می نماییم.

به یقین، تربیت فرزند صالح عطیه ای گرانبها و اجری ماندگار از جانب خداوند متعال برای آن مرحوم به یادگار خواهد ماند و این خیرات و برکات ذخیره ای برای آخرت خواهد بود.

ضمن طلب صبر برای حضرتعالی و خانواده محترم، همنشینی سفره اهل بیت علیهم السلام و علو درجات برای آن مرحوم را از ایزد منان مسئلت داریم.

جامعه دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی

شایان ذکر است مراسم ختم آن مرحوم چهارشنبه ۶ دی ماه از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵ در مسجد نور واقع در میدان فاطمی برگزار می شود.

تصویر