• تاریخ انتشار : 1402/06/29 - 11:42
در نشست مسئولین تغذیه بالینی بیمارستان های دانشگاهی :

رشد چشمگیر پوشش مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان های دانشگاهی

بر اهمیت تعامل سازنده درون سازمانی و برون سازمانی واحد تغذیه بالینی با هدف اجرایی شدن استانداردهای تغذیه ای بیمارستانی تاکید شد

پوشش مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان

نشست تغذیه بالینی بیمارستان‌های دانشگاهی تحت پوشش  با حضور متخصصین و مسئولین  تغذیه بالینی مراکز درمانی دانشگاهی در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر شهریارجانبازی سرپرست مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان ضمن تشکر از زحمات کارشناسان تغذیه بالینی مراکز تحت پوشش، بر اهمیت تعامل سازنده درون سازمانی و برون سازمانی واحد تغذیه بالینی با هدف اجرایی شدن استانداردهای تغذیه‌ای بیمارستانی تاکید کرد.

سرپرست مدیریت خدمات بیمارستانی، با تاکید بر پافشاری سازنده مسئولین تغذیه در جهت اجرایی شدن ضوابط بخش تغذیه در بیمارستان ها، خواستار چشم پوشی نکردن مسئولین تغذیه از مشکلات تغذیه‌ای مطرح شده در بازدیدهای نظارتی این معاونت شد.

سپس فاطمه اورعی مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان در ابتدای جلسه با بیان مهمترین مشکلات موجود در واحد تغذیه بالینی مراکز تحت پوشش دانشگاه، در خصوص برطرف نمودن این موارد راهکارها و پیشنهادات حوزه معاونت درمان را اعلام کرد.

وی با اشاره به جذب نیروهای ارشد تغذیه بالینی وPHD   تغذیه در بیمارستان‌های چند تخصصی دانشگاهی، رشد چشمگیر پوشش مراقبت‌های تغذیه‌ای در این مراکز را از جمله اقدام اثرگذار در سال جاری عنوان کرد.

مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان، راه اندازی درمانگاه مجازی تغذیه، یکپارچه سازی آموزش‌های مهمانداری و خدمات غذایی بیمار ستان‌ها را از جمله برنامه‌های آتی واحد در راستای پیشرفت و ارتقا واحد تغذیه بالینی مراکز در سال جاری عنوان کرد.

سپس دراین جلسه مشکلات اختصاصی هر مرکز عنوان و مسئولین تغذیه بالینی هر مرکز درخصوص بر طرف شدن موارد ذکر شده پاسخگو بودند.

در خاتمه مسئولین تغذیه بالینی  بیمارستان‌ها ضمن بیان نقطه نظرات و چالش‌های موجود در واحد تغذیه بالینی و موفقیت‌های حاصل شده، به بیان پیشنهادات و انتظارات خود در جهت تحقق اهداف تغذیه‌ای نظام سلامت پرداخته و خواستار حمایت معاونت درمان در این راستا شدند.

گفتنی است نشست مسئولین تغذیه بالینی بیمارستان‌های دانشگاهی به همت واحد تغذیه بالینی معاونت درمان در روز سه شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

تصویر