• تاریخ انتشار : 1401/03/11 - 09:09
به همت مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

سمینار یک روزه آشنایی با مبانی مدیریت پرستاری برگزار شد

سمینار یک روزه آشنایی با مبانی مدیریت پرستاری برگزار شد

دوره آموزشی یک روزه مدیریت پرستاری در راستای توانمندسازی مدیران پرستاری بیماستان های دانشگاهی به همت مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دوره آموزشی یک روزه مدیریت پرستاری با حضور مدیران پرستاری و سوپروایزرهای بیمارستان های دانشگاهی در روز سه شنبه 10 خرداد ماه سال جاری در بیمارستان لقمان حکیم تشکیل شد.

دکتر پرستو اوجیان عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی و مدرس این دوره، پیرامون اصول و مبانی مدیریت، برنامه ریزی، سازماندهی، ارزیابی عملکرد و محاسبه نیروی انسانی، انگیزش، کنترل و نظارت با تمرکز بر حوزه پرستاری و بیمارستانی مطالبی را ارائه کرد.

در خاتمه این دوره آموزشی، پیرامون مطالب مطرح شده به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.