• تاریخ انتشار : 1401/04/12 - 08:21
با حضور معاون درمان دانشگاه :

سومین نشست شورای مدیران معاونت درمان برگزار شد

سومین نشست شورای مدیران معاونت درمان برگزار شد

سومین نشست شورای مدیران حوزه معاونت درمان دانشگاه با حضور دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهیه کارنامه عملکردی، الکترونیکی کردن فرانیدهای حوزه درمان، تامین تجهیزات بیمارستانی، شکایات سامانه 190 و دیگر موارد مرتبط با حوزه درمان از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود.

گفتنی است مدیران حوزه درمان در نشست شورای مدیران به ارائه گزارش اجمالی از اقدامات صورت گرفته در طول بازه زمان تشکیل دو جلسه پرداختند.

نشست شورای مدیران با حضور معاون درمان، معاون فنی و مدیران مجموعه حوزه معاونت درمان دانشگاه در روز شنبه 11 تیر ماه در این معاونت برگزار شد.