• تاریخ انتشار : 1398/11/28 - 12:17
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

شصتمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان برگزار شد

شصتمین کمیته بررسی علل مرگ مادر باردار در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی: شصتمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادران باردار به منظور اجرای نظام مراقبت مرگ مادری در در معاونت درمان دانشگاه تشکیل شد.

کمیته مذکور با حضور دکتر محمدباقر رضایی مشاور اجرایی درمان، مدیر گروه زنان، نماینده مدیرگروه عفونی دانشگاه و دیگر اعضاء کمیته در روز شنبه 26 بهمن ماه برگزار شد.

دکتر رضایی در ابتدای کمیته، در مورد اهمیت برگزاری کمیته های مرگ مادر بعنوان عامل مهمی در شناسائی علل قابل اجتناب مرگ مادری، شاخص های مرگ مادر تاکید کرد.

وی در خاتمه،  تلاش های انجام شده در کاهش مرگ مادر و افزایش سطح سلامت مادران باردار در سطح دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد.

سپس، کمیته تخصصی مذکور پس از بحث و بررسی درخصوص علت مرگ 2 مادر باردار و تصویب مصوبات لازم برای کاهش مرگ مادر به کار خود پایان داد.