• تاریخ انتشار : 1393/04/25 - 12:45

شورای درمان با محوریت برنامه تحول نظام سلامت در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: شورای درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان، روسای کلیه مراکز پزشکی درمانی و آموزشی مشمول طرح با محوریت برنامه طرح تحول نظام سلامت در روز سه شنبه مورخ 24/4/93 در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل شد.

شورای درمان با محوریت برنامه تحول نظام سلامت در معاونت درمان برگزار شد

در ابتدای نشست دکتر یاوری ضمن بیان مطالبی پیرامون گزارش عملکرد مراکز در اجرای برنامه طرح تحول سلامت گفت: همانند گذشته در اجرای برنامه های طرح تحول بر اساس قوانین و بخشنامه ابلاغی دقت نموده و با حساسیت بیشتری از گذشته مدیریت شود تا بتوانیم رضایت بیماران و شهروندان را فراهم آوریم.

ایشان ضمن تاکید بر لزوم اجرای برنامه پزشکان مقیم براساس شرح وظایف ارسالی از سوی ستاد طرح تحول و ثبت گزارش پزشکان مقیم در هر شیفت در دفاتر مربوطه، تشکیل کمیته های مختلف علمی را از الزامات مهم این طرح در مدیریت بهتر منابع و تلاش در رضایت هر چه بهتر شهروندان دانستند.

ایشان درخصوص بسته زایمان گفتند: گسترش انجام زایمان طبیعی و تلاش بر فرهنگ سازی آن بصورت هدفمند در دستور کار قرار گرفته است؛ بزودی کلیه بیمارستان های خصوصی و دولتی می بایست بر اساس پروتکل تهیه شده آمار سزارین خود را اصلاح نمایند، بیمارستانی که به این پروتکل توجه نداشته باشد، درجه اعتباربخشی آنها قابل کاهش خواهد بود.

در ادامه روسای مراکز درمانی ضمن ارائه گزارش نواقص ها و ایرادهای بوجود آمده در مدت زمان اجرای طرح، گزارشی اجمالی از فعالیت صورت گرفته در جهت رفع موارد مطرح شده بیان داشتند.

• کد خبر : 11962