• تاریخ انتشار : 1393/07/22 - 12:16
  • بازدید : 2093

شورای درمان دانشگاه با محوریت طرح تحول نظام سلامت در معاونت درمان تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: شورای درمان معاونت درمان با حضور دکتر یاوری معاون درمان و دبیر ستاد تحول نظام سلامت دانشگاه در صبح روز سه شنبه مورخ 22/7/93 در سالن جلسات معاونت درمان تشکیل شد.

شورای درمان دانشگاه با محوریت طرح تحول نظام سلامت در معاونت درمان تشکیل شد

در این جلسه که معاونین توسعه، غذا و دارو و آموزشی دانشگاه و روسای بیمارستان های مشمول طرح تحول نیز حضور داشتند، پیرامون طرح تحول نظام سلامت  و نحوه اجرا و مشکلات و ایرادات موجود در بیمارستان ها بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه پس از ارائه گزارش جامع از روند اجرا و مشکلات موجود از نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت و همچنین ارائه راهکارهای لازم توسط رییس بیمارستان های حاضر در جلسه، معاونین آموزشی، غذا ودارو و توسعه به ترتیب پیرامون مباحث مطرح شده توضیحات لازم را درخصوص بهبود فرایندها و رفع مشکلات موجود بیان و در جهت رفع آنها هماهنگی های لازم صورت گرفت.

در ادامه مدیران ستاد طرح تحول نظام سلامت در حوزه معاونت درمان به ارائه گزارش های واصله از بیمارستان های مشمول طرح پرداختند.

در خاتمه جلسه راهکارها و تصمیم های لازم درخصوص مسائل مطرح شده در دستور کار قرار گرفت، و مقرر شد در جلسه آتی اقدامات صورت گرفته مورد نقد و بررسی های لازم قرار گیرد.