• تاریخ انتشار : 1398/02/12 - 09:32

شورای مدیران پرستاری دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

شورای مدیران پرستاری دانشگاه با حضور معاون فنی حوزه معاونت درمان، مدیر پرستاری دانشگاه، مدیران و نمایندگان ادارات مختلف معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه برگزار شد

شورای مدیران پرستاری دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: شورای مدیران پرستاری دانشگاه با حضور معاون فنی حوزه معاونت درمان، مدیر پرستاری دانشگاه، مدیران و نمایندگان ادارات مختلف معاونت درمان و مدیران پرستاری بیمارستان های تابعه در روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در این معاونت برگزار شد.

هدف از برگزاری این مجموعه جلسات، شناسایی چالش های بیمارستان ها به ویژه در بحث مدیریت تخت های بیمارستانی و تعیین تکلیف بیماران بخش اورژانس و سعی در حل این چالش ها است.

همچنین در این جلسات تاکید بر انجام وظیفه رده های مختلف بر اساس شرح وظایف تدوین و ابلاغ شده توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد.

مدیران پرستاری حاضر در جلسه به بیان مشکلات بیمارستان خود در حوزه های اداری، مالی، نیروی انسانی، پاراکلینیک، تجهیزات و...پرداخته و مدیران ادارات مختلف به سوالات ایشان پاسخ دادند.