• تاریخ انتشار : 1402/04/20 - 07:05
معاون درمان در مراسم افتتاح اورژانس بیمارستان غدیر :

ظرفیت صد درصدی پذیرش بیماران از طریق نظام ارجاع الکترونیک

دکتر زندی: در روزهای آینده نیز فاز به فاز بخش‌های مختلف بیمارستان با در نظر گرفتن شرایط بیماران در مدار ارایه خدمات قرار می‌گیرد

ظرفیت صد درصدی پذیرش بیماران از طریق نظام ارجاع الکترونیک

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از وجود ظرفیت صددرصدی پذیرش بیماران به صورت الکترونیک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه از پذیرش بیماران ترومایی، جراحی عروق، مغز و اعصاب و مرکز  247 یا سکته مغزی از نقاط مختلف کشور در بیمارستان غدیر خبر داد.

وی با اشاره به اینکه بخش‌های اطفال، پوست و درمانگاه های بیمارستان غدیر پیش از افتتاح اصلی ساختمان در روز عید غدیر، فعالیت خود را آغاز کرده بود، گفت: امروز، پس از 2 روز اورژانس بیمارستان خدمت‌رسانی را آغاز کرد و در روزهای آینده نیز فاز به فاز بخش‌های مختلف بیمارستان با در نظر گرفتن شرایط بیماران در مدار ارایه خدمات قرار می‌گیرد.

دکتر زندی ادامه داد: با افزایش ظرفیت کل تخت‌های بیمارستان به هزار و 200 تخت، نوبت دهی سریع‌تر انجام می‌شود و بیماران کمتر در لیست انتظار می‌مانند.

معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: تا پیش از افتتاح بیمارستان غدیر، حدود 50 درصد بیماران به صورت الکترونیک پذیرش می‌شدند، در حالی‌که ظرفیت صد درصدی برای پذیرش الکترونیک وجود دارد. همچنین حدود 40 درصد بیماران بیمارستان شهدای تجریش از سایر استان‌ها به صورت الکتیو به این بیمارستان ارجاع داده‌ می‌شدند که این ظرفیت نیز افزایش خواهد داشت.

گفتنی است مراسم افتتاح بخش اورژانس بیمارستان غدیر با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز دوشنبه 19 تیرماه 1402 برگزار شد.

بیمارستان 821 تختخوابی غدیر واقع در بیمارستان شهدای تجریش با زیربنای ۶۲ هزار متر مربع در پنج بلوک و ۱۳ طبقه، مجهز به ۵۲۰ تخت بستری، ۶۸ تخت اورژانس، ۳۰ تخت CCU، ۸۷ تخت ICU، ۱۴ تخت NICU، ۲۰ تخت دیالیز، ۸۲ تخت در بخش VIP، ۲۴ تخت در اتاق‌ های عمل‌ جراحی و هفت اتاق زایمان LDR  با حضور رئیس جمهور در روز عید غدیر افتتاح شد.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

تصویر

ظرفیت صد درصدی پذیرش بیماران از طریق نظام ارجاع الکترونیک ظرفیت صد درصدی پذیرش بیماران از طریق نظام ارجاع الکترونیک ظرفیت صد درصدی پذیرش بیماران از طریق نظام ارجاع الکترونیک

0 تعداد نظرات