• تاریخ انتشار : 1397/07/08 - 14:35

علل مرگ مادران باردار در پنجاه و یکمین کمیته بررسی شد

پنجاه و یکمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار با حضور معاونین درمان و امور بهداشتی دانشگاه تشکیل شد

علل مرگ مادران باردار در پنجاه و یکمین کمیته بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان: پنجاه و یکمین کمیته تخصصی بررسی علل مرگ و میر مادر باردار با حضور معاونین درمان و امور بهداشتی دانشگاه در روز شنبه 7 مهر ماه تشکیل شد.

کمیته تخصصی مذکور با حضور دکتر میرهاشمی معاون درمان، دکتر عرشی معاون امور بهداشتی، دکتر هاشمی معاون فنی درمان، خانم دکتر حسینی مدیر گروه زنان دانشگاه و دیگر اعضاء کمیته در راستای اجرای نظام مراقبت مرگ مادری توسط اداره مامایی حوزه درمان دانشگاه برگزار شد.

در این کمیته با حضور استادان ضمن بررسی علت مرگ 1 مادر باردار در یکی از بیمارستان های تابعه دانشگاه، مصوباتی برای کاهش مرگ مادر در مراکز درمانی تعیین شد.

گفتنی است کمیته تخصصی بررسی عل مرگ و میر مادر باردار بصورت ماهانه به بررسی و شناسائی علل قابل اجتناب مرگ مادر در مراکز درمانی تابعه دانشگاه می پردازد.