• تاریخ انتشار : 1400/05/03 - 08:08
برای مقابله با شیوع پیک پنجم کرونا:

فراخوان جذب داوطلب کادر درمانی برای همکاری در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

فراخوان داوطلبان کادر درمانی برای همکاری در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از داوطلبین کادر درمان که برای یاری رساندن به همکاران خود در شرایط پیک پنجم کرونا آمادگی دارند، دعوت به همکاری می نماید.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با توجه به قرار گرفتن در پیک پنجم بیماری کووید 19 و کمبود نیروی انسانی در مراکز تابعه این دانشگاه و لزوم یاری رسانی به کادر درمان، از داوطلبین رشته های مربوطه شامل پزشک، پرستار، کارشناس بیهوشی، کارشناس اتاق عمل و کمک پرستار و همچنین دانشجویان رشته های یاد شده، دعوت می شود تا به یاری هموطنان خود بشتابند.

شایان ذکر است انتخاب بیمارستان محل فعالیت به اختیار داوطلب است.

در صورت تمایل جهت ثبت نام در این اقدام خداپسندانه، مشخصات خود را طبق جدول پیوست به آدرس ایمیل زیر ارسال فرمایید:

sbmu.parastari@gmail.com

همچنین شماره تلفن های زیر در ساعات اداری پاسخگوی سوالات شما می باشند:

-        02166761071

-        02166761132