• تاریخ انتشار : 1398/09/05 - 14:47
در نشست بررسی نحوه اجرای دستورالعمل جامع حمایت از بیماران خاص، صعب العلاج، پیوند و سرطان

مددکاری اجتماعی بیمارستان امام حسین (ع) واحد پیشرو در ثبت اطلاعات بیماران سرطانی

روابط عمومی معاونت درمان شهید بهشتی: اجرای دستورالعمل جامع حمایت از بیماران خاص، صعب العلاج، پیوند و سرطان با حضور مسئولین مددکاری اجتماعی و ثبت اطلاعات در سامانه های مربوطه بیمارستان های تابعه دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر مرضیه نوربخش مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان ضمن تشریح حساسیت معاونت درمان وزارت بهداشت برای اجرا و ثبت بهینه اطلاعات خدمات ارائه شده به بیماران در کلیه حوزه ها اعم از دیالیز (صفاقی و خونی)، تالاسمی، هموفیلی، ام اس، پیوند(مغز و استخوان، قلب، کبد، کلیه و ریه ) EB، SMA ، CF، سرطان و.. به بیان مطالبی پیرامون اهمیت مالی اجرای دستورالعمل مذکور پرداخت.

سپس کارشناس مددکاری بیمارستان امام حسین (ع) با ثبت اطلاعات بیش از 1300 بیمار در سامانه سیمای سرطان بعنوان پیشرو در زمینه ثبت اطلاعات معرفی شد، که کارشناس این بیمارستان با بیان مطالبی پیرامون فرایند چگونگی درگیر نمودن بخش های درمانی بیمارستان در ثبت اطلاعات بیماران سرطانی، به سوالات کارشناسان دیگر بیمارستان ها پاسخ داد.

گفتنی است نشست مذکور با حضور دکتر نوربخش مدیر خدمات بیمارستانی، کارشناسان بیمارستانی، کارشناس مسئول امور مددکاری اجتماعی و کارشناسان حوزه معاونت درمان و در روز دوشنبه 4 آذرماه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.