• تاریخ انتشار : 1399/03/24 - 09:10
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

مرتبه علمی عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت

مرتبه علمی معاون درمان و عضو هیئت‌ علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت

معاونت درمان : در دویست و نود و هفتمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقای دکتر سیدهادی میرهاشمی به دانشیاری و رسمی آزمایشی دانشکده پزشکی موافقت شد.

دکتر سید هادی میرهاشمی متولد سال۱۳۵۲از رامسر و دارای مدرک فلوشیپ لاپارسکوپی و جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

وی از سال ۱۳۹۰عضوهیئت علمی دانشگاه است و در حال حاضر با رتبه علمی استادیار در این دانشگاه فعالیت می کند.

از مهمترین سوابق اجرایی دکتر میرهاشمی می توان به معاونت درمان بیمارستان لقمان حکیم اشاره کرد.همچنین دکتر میرهاشمی از سه سال پیش تاکنون کسوت معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیبهشتی را در کارنامه اجرایی خود دارد.

گفتنی است در این جلسه با ارتقای مرتبه علمی 10 تن از اعضای علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موافقت شد.