• تاریخ انتشار : 1394/06/23 - 09:49

مشکلات پیش روی بیمارستان لقمان با حضور معاون درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه بررسی مشکلات پیش روی بیمارستان لقمان با حضور دکتر رحمانی معاون درمان در روز یکشنبه 15 شهریور 94 در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

مشکلات پیش روی بیمارستان لقمان با حضور معاون درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت

در این جلسه که مدیر و مترون بیمارستان لقمان و مدیران ستادی معاونت درمان حضور داشتند، دکتر رحمانی ضمن تاکید بر اجرای صحیح برنامه طرح تحول نظام سلامت رضایتمندی بیماران را یکی از ارکان مهم خواندند و تلاش در تحقق آن را یکی از اهداف برنامه های آتی خود دانست.

دکتر رحمانی رسیدگی و تعامل درخصوص بررسی و رفع مشکلات پیش روی مراکز تابعه را از اولویت های کاری خود دانست؛ و از کلیه همکاران حوزه درمان خواست تا با تلاش مضاعف در تحقق اهداف نظام سلامت و رضایت هموطنان عزیز از هیچ تلاش فروگذاری نکنند.

در این جلسه مدیر و مترون بیمارستان لقمان به ترتیب ضمن بیان مشکلات و موانع پیش روی مرکز، گزارشی از روند اجرای برنامه های طرح تحول نظام سلامت در آن بیمارستان ارائه کردند.

گفتنی است که در این جلسه راهکارهای کوتاه مدت و بلند مدت جهت رفع مشکلات و موانع پیش روی مرکز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.