• تاریخ انتشار : 1400/04/26 - 10:03
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

نحوه ثبت نام واکسیناسیون پرسنل شاغل در درمانگاه ها و مراکز جراحی محدود

نحوه ثبت نام واکسیناسیون پرسنل شاغل در درمانگاه ها و مراکز جراحی محدود

موسسین درمانگاه ها (عمومی، تخصصی و دندانپزشکی) و مراکز جراحی محدود تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، لیست کلیه کارکنان واکسینه نشده خود را جهت دریافت واکسن کرونا به معاونت درمان ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درمانگاه ها (عمومی، تخصصی و دندانپزشکی) و مراکز جراحی محدود برای ثبت نام واکسیناسیون لازم است نام و نام خانوادگی کلیه پرسنل شاغل با درج عنوان شغلی و کد ملی ایشان را در قالب فایل اکسل ( بر روی سی دی یا فلش ارسال شود ) به اداره امور درمانگاه های معاونت درمان ( توسط نماینده مرکز ) ارسال کنند.

شایان ذکر است در لیست اعلامی، نماینده آن درمانگاه و شماره تلفن جهت هماهنگی و اعلام محل واکسیناسیون درج و به معاونت درمان اعلام شود.

بدیهی است صحت ارسال اطلاعات و مسئولیت تخلف احتمالی در اعلام اسامی در مراجع قضایی ذی صلاح بعهده مسئول فنی آن مرکز می باشد.

درخواست ها بایستی در سربرگ قانونی درمانگاه یا مرکز جراحی محدود، تنظیم و با مهر و امضاء مسئول فنی تایید گردد.