• تاریخ انتشار : 1394/10/01 - 11:28
  • بازدید : 2029

نسشت مشترک معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران در خصوص مراقبت بیمار در منزل

معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران درخصوص تعیین سازوکارهای نحوه مراقبت در منزل از بیماران End Stage و برون رفت از مشکل کمبود تخت‏های ICU در شهر تهران، در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل جلسه دادند.

روابط عمومی معاونت درمان: معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران درخصوص تعیین ساز و کارهای نحوه مراقبت در منزل از بیماران End Stage و برون رفت از مشکل کمبود تخت‏های ICUدر شهر تهران، روز چهارشنبه 25 آذرماه سال در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل جلسه دادند.

در ابتدای این نشست این نشست الگویی که توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طراحی شده بود توسط خسروآبادی کارشناس این معاونت مطرح و مورد بحث واقع شد.

در ادامه دکتر علی پور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشنهاد کردند ضمن رایزنی با وزارت متبوع جهت اخذ مجوز جذب نیروی انسانی و تامین منابع لازم، دفتری در بیمارستان های شهر تهران، جهت انجام امور بیمارانی که قرار هست به منزل انتقال یابند، اختصاص یابد.

دکتر پایدار معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر لزوم تهیه و ابلاغ دستورالعمل طرح فوق از طرف وزارت متبوع به دانشگاه های علوم پزشکی جهت ایجاد ضمانت قانونی اجرای این طرح در بیمارستان ها، تاکید کرد.

سپس دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن بیان این موضوع که در این طرح نباید بار مالی به بیمار تحمیل شود بر اهمیت تعامل با بیمه ها و وزارت متبوع جهت پوشش هزینه ها تاکید کرده و بیان داشتند که باید اندیکاسیون های علمی معرفی بیماران، جهت مراقبت در منزل در سطح وزارتخانه، دانشگاه ها یا بیمارستان ها و با اولویت تفویض اختیار در سطح بیمارستان ها تهیه گردد.

در خاتمه این نشست موارد مورد توافق طرفین طی صورتجلسه ای به امضای حاضران رسید؛ و مقرر گردید توسط دکتر رحمانی به وزارت بهداشت ارایه گردد.