• تاریخ انتشار : 1394/09/16 - 13:39

نشست مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با حضور معاون درمان

نشست مدیران پرستاری بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه با حضور معاون درمان

روابط عمومی معاونت درمان: نشست مدیران پرستاری 17 بیمارستان تابعه دانشگاه با حضور دکتر رحمانی معاون درمان در روز سه شنبه 10 آذرماه سال جاری برگزار شد.

در این نشست که دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان، دکتر رضایی مشاور معاون درمان و دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی این معاونت نیز حضور داشتند، دکتر رحمانی درخصوص جذب کادر پرستاری بصورت شرکتی در مراکز تابعه گفت: درحال حاضر مجوز جذب نیروی پرستاری بصورت نیروی شرکتی در مراکز تابعه وجود دارد و شرایط کار متقاضیان خرید خدمت از جمله میزان پرداختی و بیمه درمانی آنها در بخش دولتی بهبود یافته است.

وی افزود: هر چند هنوز در زمینه امنیت شغلی پرستاران شرکتی مشکلاتی وجود دارد، ولی هماهنگی و رایزنی های لازم با دانشگاه و وزارت بهداشت در جهت رفع مشکل و تبدیل وضعیت این نیروها صورت گرفته است.

معاون درمان درخصوص آموزش و جذب نیروهای کادر پرستاری گفت: برگزاری دوره های یکساله کمک پرستاری با همکاری انجمن پرستاری و جهاد دانشگاهی، افزایش ظرفیت پذیرش نیروی پرستاری در دانشکده پرستاری دانشگاه، ممنوعیت انتقال پرستاران کارشناسی ارشد در مراکز درمانی به واحدهای ستادی، برگزاری دوره های آموزشی ویژه ماماها  و کارشناسان بیهوشی و تاکید بر نگهداشت نیروهای موجود از جمله اقدامات در حال پیگیری برای جبران کمبود نیروی کادر پرستاری در مراکز درمانی می باشد.

وی با تاکید بر بهبود شرایط کار در اورژانس، لزوم استقرار پرستار با سابقه بالای 5 سال در این واحد را یکی از نکات مهم خواند که می بایست مورد توجه مدیران مراکز قرار گیرد.

گفتنی است در این نشست، مشکلات زیادی از سوی مدیران پرستاری عنوان شد؛  و راهکارهای پیشنهادی توسط معاون درمان و مدیر اداره پرستاری و دیگر مدیران بیان شد.