• تاریخ انتشار : 1402/03/09 - 07:54
اداره پرستاری معاونت درمان برگزار کرد:

نشست هماهنگی با سوپروایزران بالینی بیمارستان های تابعه

اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه، نشست هماهنگی با سوپروایزران بالینی بیمارستان های تابعه را برگزار کرد

نشست هماهنگی با سوپروایزران بالینی بیمارستان های تابعه

اداره پرستاری معاونت درمان دانشگاه، نشست هماهنگی با سوپروایزران بالینی بیمارستان‌های تابعه را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشست هماهنگی با سوپروایزران بالینی بیمارستان‌های دانشگاهی تابعه با حضور کارشناسان مدیریت پرستاری و سوپروایزرهای ارشد مراکز تشکیل شد.

در این نشست بر لزوم برگزاری جلسات مشترک آموزشی و کنترل عفونت جهت سرپرستاران و پرسنل بخش‌ها در رابطه با رفع ایرادات بازدیدهای نظارتی و ضرورت آگاهی کلیه همکاران سوپروایزر و سرپرستار از مصوبات کمیته‌های داخل بیمارستانی و برنامه عملیانی مراکز تاکید شد.

همچنین، لزوم اطلاع و تسلط سوپروایزران و سرپرستاران کلیه مراکز بر قوانین و دستورالعمل‌های پرستاری، اعتباربخشی، ارتقاء بهره وری، تعرفه خدمات پرستاری و ضرورت توجه به سلامت روان پرسنل تحت نظارت و توجه به تغییرات رفتاری پرسنل زیر مجموعه و درصورت لزوم ارجاع افراد به رابط سلامت روان بیمارستان، از دیگر موارد مورد تاکید در این نشست بود.

گفتنی است جلسه هماهنگی با سوپروایزران بالینی بیمارستان‌های تابعه در روز دوشنبه ۸ خرداد ماه در معاونت درمان برگزار شد.

• گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی

0 تعداد نظرات