• تاریخ انتشار : 1400/08/22 - 17:05
معاون درمان دانشگاه در جمع کارکنان معاونت درمان:

نیروی انسانی بازوی قدرتمند هر سازمان است

نیروی انسانی بازوی قدرتمند یک سازمان است

دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در محل کار پرسنل حوزه معاونت درمان از نزدیک در جریان وظایف محوله و مشکلات آنان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون درمان دانشگاه در بازه زمانی یک هفته یی با حضور در محل کار پرسنل ضمن اطلاع از دغدغه ها، درخواست ها و وظایف هر یک از پرسنل، از تلاش های ایشان در انجام وظایف محوله در شرایط دشوار کاری حوزه درمان در دوران پاندمی کرونا تشکر و قدردانی کرد.

دکتر سعید کریمی در خلال گفتگوهای صمیمانه ضمن تاکید بر تلاش همکاران در جلب رضایت و آسودگی خاطر مراجعین به حوزه معاونت درمان، افزایش نفوذ سامانه های الکترونیکی در کاهش مراجعات ارباب رجوع و بیماران به حوزه درمان، بهبود فضای فیزیکی همکاران و مراجعین، نیروی انسانی را بازوی قدرتمند هر سازمان خواند.

وی در خاتمه بازدید ضمن عرض خداقوت به همکاران، خواستار ارائه نظرات و پیشنهادات در ارتقاء فرایندهای سیستمی حوزه درمان شد.

گزارش تصویری این حضور را از اینجا می توانید مشاهده کنید.