• تاریخ انتشار : 1398/12/26 - 17:28
روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی:

همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و خیرین در تامین تجهیزات درمانگران بیماری کرونا / 50 دستگاه به دانشگاه های علوم پزشکی کشور اهدا شد

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حمایت خیرین اقدام به تامین تجهیزات بیمارستانی مورد نیاز بیمارستان های درمانگر بیماری کرونا در سطح کشور و استان تهران کرد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه به گزارش اداره نیازسنجی تجهیزات پزشکی این معاونت از خرید و اهدا 50 دستگاه عدد BIPAPمارک فیلیپس به دانشگاه های علوم پزشکی کشور خبر داد.

دستگاه های مذکور به پیشنهاد معاونت درمان دانشگاه توسط معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و هیات امنای ارزی در سطح 13 دانشگاه های علوم پزشکی به تناسب نیاز توزیع می شود.

شایان ذکر است، این اقدام با همکاری معاونت درمان دانشگاه و حمایت های بشردوستانه گروه صنعتی گلرنگ انجام شده است.

گفتنی است دستگاه های مذکور در بین دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، قم، گیلان، کاشان، کرمانشاه، زنجان، لرستان، گلستان، مازندران، کردستان و اراک توزیع شده است.

روابط عمومی معاونت درمان ضمن تشکر از تلاش شبانه روزی کادر ستادی و پشتیبانی حوزه درمان دانشگاه، از اقدام گروه صنعتی گلرنگ و مساعدت ایشان در شرایط کنونی کشور تشکر و قدردانی کرد.