• تاریخ انتشار : 1400/06/08 - 15:06
قابل توجه کلیه مراکز درمانی :

واکسیناسیون کووید 19 کلیه شاغلین در مراکز درمانی آغاز شد

واکسیناسیون کووید 19 کلیه شاغلین در مراکز درمانی آغاز شد

واکسیناسیون بیماری کووید 19 ( کرونا ویروس ) کلیه کادر شاغل در مراکز درمانی شامل بخش های درمانی، پاراکلینیکی، اداری، خدماتی و پشتیبانی آغاز شد.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به گزارش مدیریت نظارت و اعتباربخشی این معاونت مراکز درمانی می بایست مشخصات پرسنل (شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی و عنوان شغلی) را صرفا در قالب فایل اکسل ( دانلود فایل ) تکمیل و به همراه تصویر با کیفیت و خوانا از نامه مسئول فنی مرکز درمانی (مطابق فرمت زیر) در سربرگ به ایمیل معرفی شده ارسال کنند.

نشانی ایمیل معرفی شده از سوی معاونت درمان دانشگاه  [ nezaratdarman@sbmu.ac.ir ]می باشد. و لازم است در قسمت موضوع (subject) ایمیل، نام کامل و نوع مرکز درمانی(موسسه، درمانگاه، مطب و …) درج شود.

بدیهی ست به ایمیل هایی که خارج از فرمت تعریف شده ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

همچنین خواهشمند است جهت حفظ سلامت خود و پیشگیری از شیوع کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی، از مراجعه حضوری به معاونت درمان جدا خودداری فرمایید.

شایان ذکر است پیگیری دریافت واکسن پس از گذشت دو هفته از ارسال ایمیل، از طریق واحد بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی به شماره تماس 66710116 امکان پذیر خواهد بود.

---------------------------------------------------------------------------

نمونه نامه موسس/مسئول فنی در سربرگ:

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

با سلام

احتراما اینجانب …… موسس/مسئول فنی   درمانگاه/مرکز جراحی محدود/مطب…..به آدرس……………………… بدینوسیله آقا/خانم…………………. با شماره تماس ………………. را بعنوان نماینده جهت هماهنگی دریافت واکسن معرفی می نماید.

مهر نظام پزشکی و امضا