• تاریخ انتشار : 1401/03/09 - 16:47
با آغاز دور پنجم اعتباربخشی بیمارستان های کشور:

وبینار آموزشی ویژه کارشناسان دور پنجم اعتباربخشی دانشگاه برگزارشد

وبینار آموزشی ویژه کارشناسان دور پنجم اعتباربخشی دانشگاه برگزارشد

بر اساس ابلاغ وزارت بهداشت، دور پنجم ارزیابی های جامع کشوری اعتباربخشی سال 1401 از ابتدای خرداد ماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وبینار تخصصی پیاده سازی استانداردهای  اعتباربخشی در راستای ارزیابی های جامع کشوری دور پنجم سال  1401 در معاونت درمان برگزار شد.

فرامرز بهادرخان رئیس اداره اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه در این وبینار اظهار داشت:اداره اعتباربخشی بر اساس رسالت خود قبل از شروع ارزیابی ها، آموزش استاندارد های اعتبار بخشی و تغییرات کتاب راهنما ویرایش پنجم را در دستور کار خود قرار داد.

وی افزود: وبینار مذکور با هدف ارتقاء سطح آگاهی مدیران، مسئولین و کارکنان بیمارستان های تحت پوشش نسبت به دستورالعمل های اعتباربخشی سال جاری برگزار شد.

رئیس اداره اعتباربخشی ضمن بیان کلیات دستورالعمل اجرایی دور پنجم ارزیابی های جامع خاطرنشان کرد: اهمیت و نقش ارزیابی های اعتباربخشی را در استقرار استانداردهای اعتباربخشی و کسب اطمینان از ارتقاء مستمر کیفیت و ایمنی بیمار و نیز حفظ آمادگی بیمارستانها عنوان کرد.

وی در خاتمه یادآور شد: سنجه های اعتبار بخشی در دور پنجم  با رویکرد مراقبت و درمان، ایمنی بیمار و رعایت حقوق گیرندگان خدمت، مورد ارزیابی قرار می گیرند.

سپس، مدرسین در این وبینار به بیان توضیحاتی پیرامون مباحث تخصصی درخصوص سنجه های محورهای 19 گانه کتاب راهنمای ویرایش پنجم پرداختند.

شایان ذکر است اجرای برنامه اعتباربخشی ملی بیمارستان ها با هدف توسعه و بهبود خدمات درمانی و تحقق اهداف سلامت بصورت سالانه اجرا و بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی براساس شاخص های اعتباربخشی مورد رتبه بندی قرار می گیرند.

اسلایدهای آموزشی در این نشست را می توانید از اینجا ببینید.