• تاریخ انتشار : 1401/09/06 - 09:19
با نزدیک شدن به روز ملی پرستار:

پرستار عزیز! استعدادت رو نشون بده

پرستار عزیز-خبرهای خوب برای پرستاری

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مشتاقانه منتظر است تا با پرستاران دانشگاه که در زمینه های مختلف فرهنگی، هنری، علمی، ورزشی و ... استعداد و دستاورد ویژه‌ای دارند، بیشتر آشنا شود.

معاونت درمان به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  از پرستاران این دانشگاه، که در زمینه‌های مختلف فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی استعداد و توانمندی ویژه‌ای دارند، دعوت می‌کند نام و نام خانوادگی، نام مرکز، شماره تماس و توضیحی کوتاه درباره استعداد خود را تا اول آذرماه به شماره ۳۰۰۰۷۸۰۲ پیامک کنند.