• تاریخ انتشار : 1399/07/07 - 09:41
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

پیام تسلیت درگذشت پدر و خواهر همکار

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در پیامی درگذشت پدر و خواهر همکار گرانقدر سرکارخانم مرضیه رستمیان را خدمت ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماید.

پیام تسلیت درگذشت پدر و خواهر همکار

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه در پیامی درگذشت پدر و خواهر همکار گرانقدر سرکارخانم  مرضیه رستمیان را خدمت ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض می نماید.

متن پیام روابط عمومی معاونت درمان بدین شرح است:

بازگشت همه بسوی خداست

سرکار خانم مرضیه رستمیان

با سلام و احترام

درگذشت پدر و خواهر چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند و تسلیت واژه ای بس کوچک است در برابر این اندوه بزرگ؛ این ماتم جانگداز را به شما و خانواده محترم تسلیت گفته و برای آنان صبر و اجر و برای آن مرحوم علو درجات را از درگاه الهی طلب می ‌کنم.

ما را در این غم سترگ و جانکاه شریک بدانید.

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه

گفتنی است سرکار خانم مرضیه رستمیان بعنوان کارشناس مدیریت نظارت و اعتباربخشی در معاونت درمان مشغول به فعالیت می باشند.