• تاریخ انتشار : 1397/08/09 - 13:57

کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه نگارش پروپوزال ویژه پرسنل حوزه درمان برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه نگارش پروپوزال ویژه پرسنل حوزه معاونت درمان با حضور پرسنل این معاونت برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه نگارش پروپوزال ویژه پرسنل حوزه درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه نگارش پروپوزال ویژه پرسنل حوزه معاونت درمان در روز دوشنبه 7 آبان ماه با حضور پرسنل این معاونت برگزار شد.

کارگاه مذکور با توجه به نیازسنجی های انجام شده و ضرورت آشنایی کارکنان معاونت درمان به طرح علمی موضوعات مرتبط با حوزه فعالیت خود، توسط مدیریت اقتصاد سلامت- کمیته تحقیق و توسعه معاونت درمان تشکیل شد.

خانم ها دکتر مصطفوی و دکتر ملیح مدرسین این کارگاه به ترتیب پیرامون ضرورت نگارش پروپوزال، آشنایی با قسمت های مختلف پروپورال و نحوه نگارش و انواع مطالعات، انواع روش های نمونه گیری و موارد مرتبط به بیان مطالبی پرداختند.

در خاتمه پس از بحث و بررسی پیرامون موضوعات مطرح شده، جلسه با پرسش و پاسخ به کار خود پایان داد.