• تاریخ انتشار : 1394/10/26 - 12:00

کارگاه آموزشی برنامه ریزی عملیاتی در معاونت درمان برگزار شد

کارگاه آموزشی برنامه ریزی عملیاتی با حضور کارشناسان اداره بودجه معاونت توسعه دانشگاه، کارشناسان اداره آموزش دانشکده توانبخشی و کارشناسان ادارات مختلف این معاونت در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

کارگاه آموزشی برنامه ریزی عملیاتی در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی برنامه ریزی عملیاتی با حضور کارشناسان اداره بودجه معاونت توسعه دانشگاه، کارشناسان اداره آموزش دانشکده توانبخشی و کارشناسان ادارات مختلف این معاونت در روزهای سه شنبه و دوشنبه 15 و 21 دی ماه در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

این کارگاه که توسط اداره اقتصاد درمان برگزار شد، خسروآبادی کارشناس این اداره پیرامون دلایل و ضرورت انجام برنامه ریزی و نیاز شدید سازمان ها خصوص در کشورهای جهان سوم به تهیه و اجرای برنامه استراتژیک و عملیاتی پرداخت.

همچنین روشنایی کارشناس این اداره نیز در روز اول درخصوص نحوه انجام برنامه ریزی استراتژیک مطالبی را بیان کرد.

در خاتمه کارگاه، دو تکلیف برای حاضران تعریف شد و تصمیم بر آن شد تا این جلسات تا تدوین برنامه جامع عملیاتی معاونت درمان و درصورت تمایل معاونت توسعه ادامه یابد.

گفتنی است در این دو روز انوع برنامه های عملیاتی، مراحل مختلف برنامه ریزی عملیاتی( شامل تجزیه و تحلیل وضعیت موجود، تعیین اهداف برنامه، تعیین روش های نیل به اهداف (استراتژی)، تعیین فعالیت های لازم برای هر استراتژی، بیان شرح تفصیلی هر فعالیت، تعیین شیوه پایش و ارزشیابی برنامه)، تکنیک های نحوه تحلیل وضع موجود، انواع اهداف، ویژگی ها و معیارهای اختصاصی توسط مدرسین تدریس و پیرامون آنها بحث و تبادل نظر صورت گرفت.