• تاریخ انتشار : 1398/11/01 - 08:40
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

کارگاه آموزشی شاخص های پرستاری و ثبت اطلاعات در سامانه MCMC در معاونت درمان برگزار شد

کارگاه شاخص های پرستاری و ثبت اطلاعات در سامانه MCMC به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در معاونت درمان برگزار شد.

کارگاه آموزشی شاخص های پرستاری و ثبت اطلاعات در سامانه MCMC  در معاونت درمان برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: کارگاه شاخصهای پرستاری و ثبت اطلاعات در سامانهMCMC  به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در روز دوشنبه 30 دی ماه در معاونت درمان برگزار شد.

کارگاه مذکور بدلیل اهمیت آشنایی کامل سوپروایزران شاغل در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ثبت اطلاعات مراکز در سامانه، برنامه عملیاتی، اهمیت نحوه گرفتن پذیرش و اعزام بیمار در بین مراکز درمانی تشکیل شد.

آرزو قلی زاده کارشناس اورژانس بیمارستانی و ستاد هدایت با مشارکت شرکت کنندگان در حوزه های میدانی، برنامه عملیاتی و مشکلات موجود بین مراکز در خصوص گرفتن پذیرش و اعزام بیماران به بحث وگفتگو پرداخت.

در پایان با توجه به اهمیت ثبت اطلاعات در سامانه و پایش مرتب و مداوم سامانه از طریق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مقرر شد، هرگونه مشکلی در زمینه ثبت و سایر اطلاعات در این سامانه از طریق ستاد هدایت بررسی و پیگیری شود.