• تاریخ انتشار : 1397/04/30 - 11:09

کارگاه آموزشی کنترل کیفی در بخش هماتولوژی در معاونت درمان برگزار شد

کارگاه آموزشی کنترل کیفی در بخش هماتولوژی در معاونت درمان  برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه آموزشی کنترل کیفی در بخش هماتولوژی به منظور ارتقاء بهره وری پرسنل شاغل در آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی در معاونت درمان تشکیل شد.

کارگاه مذکور با امتیاز بازآموزی و در جهت اجرای برنامه عملیاتی اداره امور آزمایشگاه های این معاونت در تاریخ 25 و 30 تیرماه برگزار شد.

دکتر سید محمدرضا یثربی رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان ضمن خوشامدگویی، پیرامون توجه اداره به مقوله ارتقاء سطح علمی پرسنل شاغل مطالبی را عنوان کرد.

سپس دکتر پوپک عضوت هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و پروفسور رشته هماتولوژی در مورد پیش سازهای سلولهای خونی، تشخیص کم خونی، طبقه بندی بدخیمی های بافت خونساز و لوسمی های حاد، بدخیمی های میلوپرولیفراتیو و لنفوئیدی مطالبی را در طی روزهای برگزاری کارگاه، مطالبی را بیان کردند.

گفتنی است برای ارزیابی دوره آموزشی، قبل از شروع کارگاه آزمون پیش تست و پس از پایان دوره نیز آزمون post-testگرفته شد.