• تاریخ انتشار : 1395/02/19 - 12:08
  • بازدید : 2074

کمیته اورژانس معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

کمیته اورژانس معاونت درمان با حضور معاون درمان دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کمیته اورژانس معاونت درمان با حضور دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در این کمیته دکتر معززی مشاور اجرایی معاون درمان دانشگاه، دکتر رضایی مشاور معاون درمان، دکتر امیر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، دکتر بهروز هاشمی بازرس ویژه اورژانس معاونت، دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری معاونت درمان، دکتر ناظم نماینده اداره اعتباربخشی و دکتر فرجی سرپرست اداره بازرسی و نظارت معاونت درمان حضور داشتند.

در این کمیته ضمن ارائه خلاصه گزارشی از بازرسی های صورت گرفته توسط بازرس ویژه اورژانس ماونت درمان و رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی پیرامون موارد مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در خاتمه استقرار پرسنل خوشامدگو در جلوی درب اورژانس، تحویل بیمار به تریاژ توسط بیماربر، برگزاری دوره آموزش تریاژ در 6 مرکز مهم، انتقال بیماران سطح 2 و 3 توسط بیماربرو کمک بهیار به فضای Acute unitیا تحت نظر، تشکیل پرونده برای کلیه بیماران مراجعه کننده از جمله موارد مصوب شده در این کمیته بود.

گفتنی است پیرو بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز پزشکی درمانی و آموزشی شهداء تجریش دکتر محسنی رییس بیمارستان، معاون آموزشی و مدیر پرستاری این مرکز در ادامه این کمیته حضور یافتند و درخصوص مشکلات موجود راهکارهای لازم ارائه شد، تا در مدت زمان معلوم شده موارد برطرف شود.

همچنین در ابتدای این کمیته مدیران گروه داخلی و معاونین آموزشی مراکز پزشکی درمانی و آموزشی شهداء تجریش، مدرس، لقمان، امام حسین (ع)، مسیح دانشوری و آیت اله طالقانی درخصوص تعیین شرح وظایف متخصصین داخلی مقیم در مراکز حضور داشتند؛ که مقرر شد شرح وظایف تنظیم شده به مراکز تابعه ابلاغ گردد.