×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/09/08 - 13:11
  • بازدید : 156
  • تعداد بازدید : 155
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
واحد تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه برگزار کرد:

کنفرانس علمی یک روزه با عنوان تفسیر داد ه های آزمایشگاهی ویژه متخصصین تغذیه

کنفرانس علمی یک روزه "تفسیر داد ه های آزمایشگاهی" به همت واحد تغذیه ی مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد

کنفرانس علمی یک روزه با عنوان تفسیر داد ه های آزمایشگاهی ویژه متخصصین تغذیه

کنفرانس علمی یک روزه "تفسیر داد ه های آزمایشگاهی" به همت واحد تغذیه ی مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی و حساسیت  تیم تغذیه بالینی بیمارستان ها نسبت به داده ای آزمایشگاهی مرتبط با بیماری های تغذیه ای، متابولیک، مزمن و التهابی مانند دیابت، افزایش فشار خون، افزایش چربی خون، بیمار ی های قلبی عروقی و انواع سرطان ها در روز یکشنبه 6 آذرماه 1401 برگزار شد.

 

کنفرانس علمی تفسیر داده های آزمایشگاهی با حضور 100 نفر از کارشناسان و متخصصان تغذیه بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در بستر سامانه کشوری آموزش مداوم ثبت نام شده بودند، تشکیل شد.

 

دکتر زهرا یاری و دکتر سمیرا ابراهیم اف استادان دانشکده تغذیه و صنایع غذیی کشور، بعنوان مدرس این کنفرانس علمی، آموزش های لازم را درخصوص نحوه تفسیر داده های آزمایشگاهی ارائه کردند. 

 

دکتر خدیجه مالمیر مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان در ابتدای کنفرانس، ضمن ابراز خرسندی برای برگزاری این کنفرانس، از زحمات و تلاش های رئیس و استادان دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.

 

مدیر خدمات بیمارستانی، با اشاره به نقش مهم آموزش در بهره وری نیروی انسانی، اظهار داشت: همکاری های مفید و سودمند دانشکده تغذیه با معاونت درمان نقش مهمی در برگزاری دوره های متنوع و هدفمند آموزشی از ابتدا سال تا کنون داشته که جای قدردانی دارد.

 

به گفته فاطمه اورعی کاشناس مسئول تغذیه بالینی معاونت درمان، از ابتدای سال جاری تاکنون 10 دوره آموزشی تغذیه و رژیم درمانی شامل 7 دوره مطالعه موردی تغذیه یک ساعته و 3 وبینار آموزشی 3 ساعته در بستر آموزش مداوم  و حضور استادان گروه تغذیه برگزار شده است و  تا انتهای سال این روند آموزشی ادامه خواهد داشت.

 

شایان ذکر است، برنامه های آموزشی تدوین شده از سوی معاونت درمان با مشارکت دانشکده تغذیه، طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت برای ارتقا شاخص های تغذیه ای و سلامت عمومی کشور برنامه ریزی می شود.

 

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 123287
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست