• تاریخ انتشار : 1402/07/30 - 12:12
با حضور رابطین مادر نیازمند مراقبت ویژه

کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان مورد بررسی قرار گرفت

کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان با حضور رابطین مادر نیازمند مراقبت ویژه مورد بررسی قرار گرفت

کیفیت مراقبت ها در عوارض شدید بارداری و زایمان

کیفیت مراقبت‌ها در عوارض شدید بارداری و زایمان با حضور رابطین مادر نیازمند مراقبت ویژه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جلسه «بررسی روند چالشها و روند اجرای برنامه موربیدیتی» با موضوع کیفیت مراقبت‌ها در عوارض شدید بارداری و زایمان با حضور رابطین مادر نیازمند مراقبت ویژه در معاونت درمان برگزار شد.

زهره لشکربلوک سرپرست اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه در ابتدای این نشست بر اهمیت ارتقا سلامت مادران و ارزیابی کیفیت خدمات بیمارستانی و بهبود مستمر کیفیت‌های مراقبت‌های بارداری و زایمان بعنوان هدف مهم حوزه درمان تاکید کرد.

وی در خصوص چگونگی شناسایی صحیح گروه‌های هدف مادران نیازمند مراقبت ویژه در مراکز درمانی تحت پوشش و چگونگی رصد این مادران توسط رابطین و نحوه گزارش دهی صحیح آنها در دو غالب ثبت در سامانه MCMC توسط مراکز و ارسال گزارش موارد موربیدتی جهت ثبت در سامانه کشوری به این معاونت آموزش‌های لازم را ارائه کرد.

در خاتمه پیرامون موارد مطح شده ، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است جلسه «بررسی روند چالشها و روند اجرای برنامه موربیدیتی» در روز یکشنبه ۲۹ مهر ماه سال جاری در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همت اداره مامایی این معاونت برگزار شد.

لازم به ذکر است در تمامی ۵۲ مرکز دارای بلوک زایمان تحت پوشش این دانشگاه یک رابط مادر نیازمند مراقبت ویژه حضور دارد.

• گروه خبری : داخلی معاونت درمان

تصویر