• تاریخ انتشار : 1395/06/08 - 18:12

گزارش اقدامات صورت گرفته در بیمارستان شهدای گمنام به معاون درمان دانشگاه

گزارش اقدامات صورت گرفته در بیمارستان شهدای گمنام به معاون درمان دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: گزارش روند فعالیت بهسازی و ساخت بیمارستان شهدای گمنام در روز یکشنبه 7 شهریور ماه به دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه ارائه شد.

در این نشست که دکتر معززی رییس بیمارستان، مهندس محمدی مدیر بیمارستان، دکتر جنتی رییس اداره ارزیابی فضاهای درمانی حضور داشتند؛ مهندس محمدی به ارائه گزارشی مبسوط از اقدامات صورت گرفته در این بیمارستان پرداخت.

در ادامه مشکلات و مسایل موجود در راه اندازی و افتتاح بیمارستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت؛ و مقرر شد فردا در جلسه یی که با حضور مدیران و مسئولین شهری در بیمارستان برگزار می شود برخی از موارد مطرح شده در این نشست مطرح شود.