• تاریخ انتشار : 1395/01/03 - 14:03

گزارش سال -١/مراجعه ٨٧٥١٦٥نفر به اورژانس های بیمارستان های دانشگاه در سال ٩٤

دکتر امیر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه اعلام کرد: در طول سال 94 تعداد 5960 بیمار نیازمند به سرویس درمانی تخصصی و فوق تخصصی با هماهنگی ستاد هدایت اعزام و در مراکز تابعه پذیرش شدند.

گزارش سال -١/مراجعه ٨٧٥١٦٥نفر به اورژانس های بیمارستان های دانشگاه در سال ٩٤

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر امیر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه اعلام کرد: در طول سال 94 تعداد 5960 بیمار نیازمند به سرویس درمانی تخصصی و فوق تخصصی با هماهنگی ستاد هدایت اعزام و در مراکز تابعه پذیرش شدند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه افزود: با تلاش این ستاد علاوه بر جابجایی بیماران شهر تهران 328 بیمار نیز از خارج استان پذیرش  شده و در مزاکز تابعه تحت درمان قرار گرفتند.

دکتر هاشمی در ادامه گفت:  بیماران مراجعه کننده به اورژانس های بیمارستان های تابعه در طول یکسال گذشته  875165  نفر بودند که از این تعداد 72860 بیمار از طریق اورژانس در بخش ها بستری شدند. همچنین  1392000 بیمار به درمانگاه های دولتی تابعه دانشگاه مراجعه کردند که از این مجموع  41520 نفر در بخش ها بستری شده اند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ضمن اعلام 62 مورد بازدید از مراکز آمبولانس های خصوصی و پلمپ  و تعطیلی 3 مرکز آمبولانس خصوصی خاطرنشان کرد: آمبولانس های اورژانس پیش بیمارستانی شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه  در سال 94 تعداد 25834  ماموریت انجام داده اند.

بنا به گفته وی علاوه بر  17 پایگاه اورژانس جاده ای، 6 پایگاه اورژانس شهری، 66 اورژانس بیمارستانی، 8 پایگاه و اورژانس 115 در شهرستان های ورامین، پاکدشت، قرچک، دماوند و فیروزکوه در حال راه اندازی است.

دکتر هاشمی با اشاره به وظیفه نظارتی این مرکز بر مراکز تحت پوشش خاطرنشان کرد: کارشناسان این مرکز در طول یکسال گذشته، 102 بار از پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی (115) و 243 بار از اورژانس مراکز درمانی  بازدید کردند؛ همچنین 125 شکواییه ارجاعی از سامانه 115 به این مرکز نیز بررسی و پیگیری شد.

وی در خاتمه برگزاری 10 کارگاه مدیریت بحران و پیش بیمارستانی، اجرای 3 طرح امدادی برای ایام خاص، شرکت در 71 مانور شهری، برگزاری 10 کارگاه پدافند غیرعامل را از دیگر فعالیت های این مرکز در سال گذشته عنوان کرد.