• تاریخ انتشار : 1397/05/20 - 08:09

نخستین جشنواره طب ایرانی با حضور چهره های فعال برگزار می شود

نخستین جشنواره طب ایرانی با حضور چهره های فعال برگزار می شود

روابط عمومی معاونت درمان: نخستین جشنواره طب ایرانی ( طب سینوی ) با حضور چهره های فعال در طب ایرانی در روز شنبه 3 شهریورماه برگزار می شود.

این جشنواره به منظور تقدیر از چهره های فعال در طب ایرانی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان تشکیل می شود، از این رو دانشگاه های علوم پزشکی می توانند کاندیدادهای مورد نظر خود را با ذکر محور مورد نظر تا تاریخ 23 مردادماه به همراه رزومه کامل ایشان به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

شایان ذکر است افراد به صورت شخصی نیز می توانند خود را برای برگزیدگان جشنواره کاندید کنند.

گفتنی است علاقه مندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://avicenna.umsha.ac.ir/مراجعه کنند.