• تاریخ انتشار : 1400/09/18 - 17:17
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری، استادان و اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشگاه تبریک گفت

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز پرستار

روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی: دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به جامعه پرستاری، استادان و اعضای هیات علمی و پرستاران شاغل در دانشگاه تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است :

خجسته میلاد با سعادت بانوی ایثار واستقامت و نامگذاری آن با نام روز پرستار در تقویم سلامت ایران اسلامی بیانگر جایگاه ارزشمند این حرفه مقدس و مقام پرستاران گرانقدر می باشد.

صبوری و مهرورزی خالصانه نسبت به بیماران رنجور و دردمند و همراهان نگران در دوران پرالتهاب و پرتنش بیماری ناشناخته کووید 19، حقیقتا صبری زینب گونه می خواهد و پرستاران ماهر و کارآزموده ما که به زیور اخلاق دینی و حرفه ای آراسته هستند، با ایثار و گذشت، حقیقتا مصداق صبر زینب گونه ‏اند.

پرستاران بعنوان نگاهبانان سلامت کشور، توانسته اند با صبر و تحمل سختی هایی که جز با انگیزه معنوی قابل تداوم نیست، در کنار دیگر همرزمان خود در عرصه سلامت، نامی نیک در تاریخ این کشور ثبت کنند. و قطعا مردم و نسل آینده از وجود مجاهدان حوزه سلامت بر خود خواهند بالید و قدردان زحمات خانواده‌های ایثارگران علی الخصوص مدافعان سلامت خواهند بود و البته اجر و ثواب ایثار ایشان با خداوند متعال است.

شهادت برخی از همکاران عزیز، ابتلای بسیاری از پرستاران به بیماری کرونا و بازگشت مجدد آنان برای خدمت رسانی و دوری از خانواده و عزیزان، گواه روحیه بزرگ از خودگذشتگی و جانفشانی این عزیزان دارد. و الحق که پرستاران ما خوش درخشیده اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت خجسته میلاد حضرت زینب کبری (س)، از تلاش های همه همکاران حوزه پرستاری اعم از استادان، اعضاء هیات علمی و پرستاران شاغل در مراکز درمانی و ستادی  دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قدردانی نموده و از خداوند مهربان برای یکایک شما عزیزان سلامتی و موفقیت مسئلت می‌نمایم.