• تاریخ انتشار : 1403/05/10 - 07:54
برگزاری

کارگاه آموزشی مسمومیت با الکل

کارگاه آموزشی مسمومیت با الکل جهت آموزش نحوه ی برخورد با مسمومین الکلی و مراقبت های پرستاری برگزار شد.

کارگاه آموزشی مسمومیت با الکل

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی کارگاه آموزشی مسمومیت با الکل با هدف آموزش نحوه برخورد با مسمومین الکلی و مراقبت‌های پرستاری در آنها، مدیریت بحران و کد تجمعات انبوه (۴۵۰) در بحران‌ها برگزار شد.

کارگاه مذکور جهت سرپرستاران اورژانس‌ها و دبیران بحران و پدافند غیرعامل بیمارستان‌های تابعه دانشگاه اعم از دولتی و خصوصی توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی و دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه برگزار شد.

شایان ذکر است این کارگاه روز سه شنبه 19 تیرماه در محل سالن همایش های  بیمارستان شهید مدرس برگزار گردید.

**درصورت تمایل جهت دسترسی به فایل‌های آموزشی ارائه شده میتوانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید. **

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان