• تاریخ انتشار : 1401/01/02 - 23:37
بازدید در دومین روز تعطیلات نوروزی :

بازدید نوروزی از بیمارستان شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

معاون درمان دانشگاه به همراه مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در دومین روز فروزدین ماه 1401 از بیمارستان های شهرستان های تابعه دانشگاه بازدید کردند

بازدید نوروزی از مراکز درمانی شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

معاون درمان دانشگاه به همراه مشاور اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در دومین روز فروزدین ماه 1401  از بیمارستان های شهرستان های تابعه دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه و دکتر محمد مهدی فروزانفر مشاور اجرایی و  آقای حمیدیان مشاور معاون درمان وزارت بهداشت، به همراه معاون فنی حوزه درمان، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در روز سه شنبه دوم فروردین ماه 1401 از بیمارستان شهید مفتح ورامین، زعیم و شهدای پاکدشت بازدید کردند.

در بازدید از بیمارستان شهید مفتح شهرستان ورامین، با حضور در بخش های اورژانس، اتاق عمل، بخش های ویژه و جراحی ضمن گفتگو با همکاران و بیماران و تقدیر از تلاش های شبانه روزی کادر درمان، نحوه ارائه خدمات درمانی را بررسی کرد.

در بازدید از بیمارستان شهدای پاکدشت ضمن بازدید از بخش های اورژانس، پاراکلینیک، جراحی و بخش های ویژه و تبریک سال جدید و قدردانی از زحمات همکاران بیمارستانی، در نشستی پیرامون برخی مسائل مرتبط بیمارستان بحث و گفتگو شد.

در خاتمه معاون درمان دانشگاه و مشاور معاون درمان وزارت بهداشت با حضور در بیمارستان زعیم شهرستان پاکدشت، از زحمات و تلاش های کادر درمانی قدردانی شد.

گفتنی است در این بازدیدها حضور متخصصان، پزشکان مقیم و کادر درمانی، وضعیت خدمات رسانی در بخش های ویژه و فعال بیمارستانی از اولویت های مورد بررسی بود.